NOVINKY

arr3ProvozovatelSantariusová-AVICENA s.r.o. Žižkova 2803/7, Karviná-Hranice, PSČ 733 01 IČ 26868539, DIČ... arr3SODEXO, UNIŠEK, TICKET a BENEFIT PLUS Máte možnost použit na nákup přípravků poukázky SODEXO, UNIŠEK a TICKET COMPLIMENTS...

ZBOŽÍ V AKCI

KONTAKTY

Santariusová-AVICENA s.r.o.
Žižkova 2803/7
733 01 Karviná-Hranice
tel: +420596312291 +420731102616
napište nám

»

Ochrana osobních údajů

Kupující souhlasí s tím, aby poskytnuté osobní údaje byly prodávajícím zpracovávány a uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů za účelem plnění předmětu smlouvy. Kupující má právo být informován, jaké údaje o něm prodávající eviduje, a je oprávněn tyto údaje měnit, případně písemně vyslovit nesouhlas s jejich zpracováváním. Dozor nad ochranou osobních údajů vykonává Úřad pro ochranu osobních údajů.

Kupující může po prodávájícím požádovat ukončení zasílání obchodních sdělení.

Provozovatel prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, budou použity pouze pro interní potřebu, potřebu zdravotních pojišťoven a SÚKL a nebudou zveřejněny, poskytnuty třetí osobě či jinak zneužity. Osobní informace jsou shromažďovány z obchodních, zdravotnických a statistických důvodů.

Při nakládání s osobními daty se provozovatel zavazuje řídit zákonem o ochraně osobních údajů. Pokud nastane obchodní případ, kdy je nutné předat osobní informace zákazníka dodavateli (např. při vystavení “Záručního listu”), se provozovatel zavazuje, že tyto informace předá až po předchozím odsouhlasení daným klientem. Bez souhlasu není možné jakékoliv informace osobního charakteru předávat pokud to nenařizuje zákon.

Klient využíváním služeb internetové rezervace/objednávky dává souhlas ke shromaždování osobních údajů. Při registraci jsou požadovány základní informace o zákazníkovi, které se dále doplňují při provedení objednávky. Zákazník má právo zažádat o vymazání osobních údajů z databáze (zrušení registrace).